VCA* gecertificeerd

Ruim 25 jaar ervaring in de GWW

Sinds juli 2022 zijn wij VCA* gecertificeerd.

Gebroeders van Andel B.V. heeft als doel om continu te streven naar verbetering op het gebied van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu).Dit doen wij niet alleen voor de veiligheid en gezondheid van onze eigen werknemers, ook voor derden die betrokken zijn bij onze activiteiten. Begin 2022 hebben wij dan ook de start gemaakt om de nieuwe VCA* norm (2017/6.0) in ons bedrijf te integreren.

Na 3 maanden proef draaien hebben we de certificering binnen gehaald. We mogen dan ook met trots mededelen dat wij niet alleen geloven in veilig werken, maar dit in de praktijk ook goed door hebben weten te voeren. Per juli 2022 is Gebroeders van Andel B.V. dan ook VCA* gecertificeerd.

‘Wij werken veilig, of we werken niet’.