Materieel

Ruim 25 jaar ervaring in de GWW

Materieel

Gebroeders van Andel B.V. onderscheid zich door jonge machines met machinist te verhuren. Het aannemingsbedrijf beschikt over een mooi machinepark met o.a. knikdumpers, shovels en een trekker met waterwagen. We bieden kwalitatief het beste materieel aan. Op deze pagina vind je een overzicht van het huidige wagenpark.

Machinepark Gebr. van Andel B.V.

Dumpers

Sinds de eerste knikdumper in 1966 door Volvo werd geproduceerd zijn deze machines een begrip in de GWW. Deze uitzonderlijke machines zijn geschikt om materieel te vervoeren op diverse ongelijke bouwterreinen, met de best mogelijke productiviteit. Ze kenmerken zich door een hoog laadvermogen, snel laden en lossen, goede wendbaarheid en een hoge transportsnelheid. De naam knikdumper zegt het al; het is een knikgestuurde machine – wat betekent dat het in het midden is gebogen. Hierdoor kan de dumper gemakkelijk kan draaien en manoeuvreren op smalle terreinen. En hebben zij een betere terreinvaardigheid dan de meeste vrachtauto’s.

Al onze dumpers zijn uitgerust met een overdruk systeem, bak verhoging en een overhangende achterklep. Ze zijn uitgerust met de nieuwste technologiën, waardoor het een veilige en betrouwbare machine is. Dit vermindert het risico op ongevallen en zorgt voor een veiligere werkomgeving voor werknemers op de bouwplaats. Waardoor ze met gemak zware ladingen kunnen dragen en vervoeren over ruw terrein.

Onze dumpers kunnen op extra brede banden gezet worden, de ‘bigfoot’ banden (deze zijn 1,05 m breed) zodat ze ook op moeilijk begaanbaar terrein de werkzaamheden goed uit kunnen voeren.

Machinepark Gebr. van Andel B.V.

Volvo A30G.

 

shovel Gebr. van Andel B.V.

Wiellader

Onze Volvo wielladers (shovel, laadschop, wiellader) zijn dé perfecte allrounder. Een compacte, zware machine die zich kenmerkt door zijn veelzijdige toepasbaarheid. Het specifieke hefframe kan je namelijk uitrusten met diverse uitruststukken – waardoor deze machine multi inzetbaar is. De knikbesturing maakt de machine zeer wendbaar. Door de geringe breedte kan de shovel met gemak op veel plekken ingezet worden. De machines worden ingezet voor scheppen, graven, dumpen en dragen in de GWW.

Door het wisselen van uitrustingstukken kan de machine perfect afgestemd worden op specifieke werkzaamheden.

Al onze shovels zijn uitgerust met een GPS-systeem.
Tevens beschikken wij over diverse uitrusting stukken, vraag naar de mogelijkheden.

wiellader

Volvo L110G

Volvo L120H Gebr. van Andel B.V.

Volvo L120H

 

Fendt 927 Gebr. van Andel B.V.

Trekker met waterwagen – Fendt 927