Ons Bedrijf

Ruim 25 jaar ervaring in de GWW

Gebroeders van Andel B.V. is als aannemingsbedrijf voornamelijk werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw. Wij onderscheiden ons door machines te verhuren met goed opgeleid en gecertificeerd personeel. De werkzaamheden voeren wij in geheel Nederland uit. Daarnaast zijn wij ook werkzaam in België, Duitsland en Engeland.

Het bedrijf beschikt over jong wagenpark met diverse machines, denk hierbij aan dumpers en shovels. Daarnaast beschikken wij over een bedrijfsterrein met een werkplaats en kantoor. Met acht vaste werknemers en enkele ZZP’ers. Het verloop in het bedrijf is niet groot, we zijn trots dat we al jaren een vaste kern met goed personeel hebben. Gebr. van Andel is een gevestigde naam wat sinds 1970 actief is in deze sector. Een gerenommeerd bedrijf en voert werkzaamheden naar tevredenheid van de klanten uit.

We zijn als bedrijf trots op het feit dat wij in 2022 met een goede score VCA* gecertificeerd (conform norm: 2017/6.0). zijn. Dit benadrukt het feit dat veilig werken met grondverzetmachines bij ons hoog in het vaandel staat. Wij vinden het belangrijk om op deze voet verder te gaan. We maken praktijk onderwerpen bespreekbaar, om zo te leren van elkaar. Zo stimuleren wij elkaar, zodat veilig werken een tweede natuur is, wordt én blijft.

Echter streven wij er ook naar om te blijven verbeteren, duurzaamheid nog meer te integreren en te blijven bouwen aan duurzame relaties. Zodat kernwaarden zoals;  continuïteit, vertrouwen, flexibiliteit, effectiviteit, kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie geïntegreerd blijft in ons DNA.

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Gebr. van Andel 2001

B. van Andel – 2001